Skip to main content
Het team

trainers en coaches

Chantal

Zij is de prima ballerina en het creatieve brein achter PFT. Deze superwoman heeft al voor heel wat hete vuren gestaan. Met haar lange track record in de topsport weet ze als geen ander hoe te focussen en wist daardoor al eens de Olympische Spelen te behalen. Nu zet ze haar kennis in om anderen te helpen de focus op het einddoel te houden en hen de beste resultaten te laten behalen.

Rik

Hij is de shaker van de PFT en mixt moeiteloos groepslessen met individuele begeleiding. Met de juiste ingrediënten weet hij van zijn les een cocktail van oefeningen te maken. Deze hardloper weet wanneer hij zich moet opmaken voor een marathon en wanneer het tijd is voor een sprint.

Darcel

Onze eigen knuffelbeer weet elke deelnemer te motiveren en enthousiasmeren. Of het nu gaat om individuele begeleiding of groepsles deze krachtpatser weet anderen naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast stilt hij graag je honger met zijn kennis op het gebied van sportvoeding.

Kenneth

Deze jongste loot aan de PFT-boom heeft zijn sporen in de sport meer dan verdiend. Sporten is hem dan ook met de paplepel ingegoten. Een topatleet op de judomat en daarbuiten; deze judoka is een echte doorbijter. Met zijn CIOS-achtergrond en kennis op het gebied van voeding weet hij anderen ook tot ongekende hoogtes te brengen.

Aanmelden

Wil jij meedoen aan één van de PFT-trajecten? Meld je vandaag nog aan!